Lid worden

Iedereen, vanaf ca. 7 jaar is welkom op onze speelavonden en -dagen. BC BADSO nodigt u van harte uit om eens vrijblijvend te komen kijken en spelen. Vervolgens ontvangt u een inschrijfformulier dat u dient in te vullen en vervolgens opstuurt naar onze ledenadministratie. Ook kunt u het inschrijfformulier hier downloaden en vervolgens opsturen naar de ledenadministratie.

De adresgegevens van onze ledenadministratie zijn:

Ledenadministratie BADSO
Professorlorentzlaan 102
3769 GJ Soesterberg
ledenadministratie@bcbadso.nl

Contributie

Het inschrijfgeld bedraagt €11,50 voor senioren en €8,00 voor junioren.

De contributie (die jaarlijks wordt geïndexeerd) kan als volgt worden betaald:

1x per jaar automatisch (per jaar €220,00 senioren en €175,00 junioren)
4x per jaar automatisch (per kwartaal €55,00 senioren en €43,75 junioren)
1x per jaar via een factuur (per jaar €223,00 senioren en €177,00 junioren)

Let wel: pas na ontvangst van het inschrijfgeld + contributie voor de eerste drie maanden bent u officieel lid van BC Badso en kunt u gebruik maken van alle door ons aangeboden speelmogelijkheden. Tevens wordt u ook dan pas lid van de Nederlandse Badminton Bond (zie ook hieronder).

Voor competitiespelers geldt nog een extra bijdrage van 25 tot 50 euro, afhankelijk van gebruik, nylon of veren shuttels.

Half geld-regeling

Indien u lid bent van onze vereniging en door omstandigheden, bijvoorbeeld door een langdurige blessure of door zwangerschap, niet in staat bent actief deel te nemen aan de badmintonsport, neem dan contact op met onze ledenadministratie. U kunt dan gebruik maken van onze ‘half geld regeling’. U blijft dan wel lid, maar u hoeft slechts de helft van de contributie te betalen. U moet zich echter wel zelf melden.

Beëindiging lidmaatschap

Bij stopzetting van lidmaatschap (opzegtermijn 3 maanden) vindt geen restitutie van reeds geïncasseerde contributie plaats. Afmelden kan via ledenadministratie@bcbadso.nl